Privat

Tillhör du också en av dom som ibland brukar tänka på hur skönt det vore att slippa städa? Tänk att komma ifrån allt tjat och gnat angående dammsugning som kommer ifrån diverse familjemedlemmar – visst vore det väl härligt?

Låt Pi-Sa Städ göra ditt hem skinande rent. Vi rekommenderar veckostädning då vi dammtorkar fria ytor och dammsuger, tvättar golven, rengör badrummen och ser till att köksskåp och dörrar är fria från fläckar. Nedan finner du prisexempel, kontakta oss gärna om du vill ha ett skinande hem!

Våra tjänster:Pris:
Veckostädning230 kr/tim efter Rut-avdag
Storstädning230 kr/tim efter Rut-avd samt 250kr engångsavgift
Flyttstädningfrån 45kr/kvm efter Rut-avdrag
Fönsterputsoffereras separat
Strykning av kläderoffereras separat


Referenser

ref-1Pia, Gustavsberg
Har anlitat Pi-Sa senaste året och är väldigt nöjd med både städning och bemötande från arbets-
ledaren. Lätta att komma överens med och verkar alltid måna om att jag som kund ska känna mig nöjd och trygg.
ref-2Göran, Kungsholmen
Har efter lång tvekan äntligen beslutat mig att anlita städföretag för att underlätta min vardag. Ville till en början inte släppa in främmande människor i mitt hem men känner mig otroligt trygg med med städerskan och företaget. De ringer alltid vid frånvaro och meddelar att det kommer en vikarie.

Cajsa, Johanneshov
För att få ihop pusslet med heltidsarbete och 2 barn i krävande ålder så började vi anlita Pisa Nacka för ett år sedan. Nu har vi äntligen tid till annat efter jobbet än att bråka om vem som ska städa. Och barnen är involverade i att plocka undan kvällen innan städning och har lärt sig att
hålla efter lite bättre när dom får komma till ett fräscht och städat hem.
Vill du veta mer?
Ring oss på 08-641 03 00 eller fyll i dina uppgifter nedan så hör vi oss till dig.