Privat

Tillhör du också en av dom som ibland brukar tänka på hur skönt det vore att slippa städa? Tänk att komma ifrån allt tjat och gnat angående dammsugning som kommer ifrån diverse familjemedlemmar – visst vore det väl härligt?

Låt Pi-Sa Städ göra ditt hem skinande rent. Vi rekommenderar veckostädning då vi dammtorkar fria ytor och dammsuger, tvättar golven, rengör badrummen och ser till att köksskåp och dörrar är fria från fläckar. Nedan finner du prisexempel, kontakta oss gärna om du vill ha ett skinande hem!

Våra tjänster:Pris:
Veckostädning230 kr/tim efter Rut-avdag
Storstädning230 kr/tim efter Rut-avd samt 250kr engångsavgift
Flyttstädningfrån 45kr/kvm efter Rut-avdrag
Fönsterputsoffereras separat
Strykning av kläderoffereras separat


Referenser


Ingrid, Saltsjö-Boo
Kan verkligen rekommendera PI-SA Städ. Har anlitat dem både vid veckostädning och flyttstädning. Att komma hem efter veckostädningen var gjord, var en fröjd. Alltid väl utfört och det var skönt att det var samma person som kom och att man blev informerad om att det kom vikarie. Flyttstädning har dom utfört vid två tillfällen och det har varit så pass bra att även de inflyttade har uppmärksammat att det är bra städat.
ref-2Göran, Kungsholmen
Har efter lång tvekan äntligen beslutat mig att anlita städföretag för att underlätta min vardag. Ville till en början inte släppa in främmande människor i mitt hem men känner mig otroligt trygg med med städerskan och företaget. De ringer alltid vid frånvaro och meddelar att det kommer en vikarie.

Kaisa, Värmdö
Vi har anlitat Pi-Sa Städ i perioder under många år då tiden inte räckt till. De har hjälpt oss med vanliga veckostädningar samt ett par flyttstädningar och vi är verkligen supernöjda. De har kommit som avtalat och utfört det som vi har kommit överens om. Jag har också tipsat vänner om Pi-Sa Städ och det är minst lika nöjda som jag.
Vill du veta mer?
Ring oss på 08-641 03 00 eller fyll i dina uppgifter nedan så hör vi oss till dig.