Referenser


  ikano centrum 

  Kungens Kurva Shoppingcenter

  25 000 kvm med mode, sport, hemelektronik, mat och  mycket mer         

StockholmSTFGardet2

Stockholm STF Gärdet
STF Gärdet erbjuder 53 fräscha rum där du kan välja mellan hotell eller vandrarhem


Ingrid, Saltsjö-Boo
Kan verkligen rekommendera PI-SA Städ. Har anlitat dem både vid veckostädning och flyttstädning. Att komma hem efter veckostädningen var gjord, var en fröjd. Alltid väl utfört och det var skönt att det var samma person som kom och att man blev informerad om att det kom vikarie. Flyttstädning har dom utfört vid två tillfällen och det har varit så pass bra att även de inflyttade har uppmärksammat att det är bra städat.
ref-2Göran, Kungsholmen
Har efter lång tvekan äntligen beslutat mig att anlita städföretag för att underlätta min vardag. Ville till en början inte släppa in främmande människor i mitt hem men känner mig otroligt trygg med med städerskan och företaget. De ringer alltid vid frånvaro och meddelar att det kommer en vikarie.

Kaisa, Värmdö

Vi har anlitat Pi-Sa städ i perioder under många år då tiden inte räckt till. De har hjälpt oss med vanliga veckostädningar samt ett par flyttstädningar och vi är verkligen supernöjda. De har alltid kommit som avtalat och utfört det som vi har kommit överens om. Jag har också tipsat vänner om Pi-Sa städ och det är minst lika nöjda som jag.

Vill du veta mer?
Ring oss på 08-641 03 00 eller fyll i dina uppgifter nedan så hör vi oss till dig.